18.2 C
Athens

Η επική ατάκα – εξήγηση του Τεντόγλου για τον λόγο που δεν χαιρέτησε τον Δημάκο

Ο Μίλτος Τεντόγλου αποδεικνύει ξανά πόσο ωραίο και κουλ τυπάκι είναι εντός κι εκτός αγωνιστικών χωρών, δίνοντας τη δική του ιδιαίτερη εξήγηση για τον λόγο που δεν χαιρέτησε τον Α' ειδικό γραμματέα του ΣΕΓΑΣ

Με επικό τρόπο σχολίασε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο μήκος, Μίλτος Τεντόγλου, τον ντόρο που δημιουργήθηκε μετά την κίνηση του να μην χαιρετήσει τον Α’ ειδικό γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτη Δημάκο, μέσα από video που αναρτήθηκε στα social media.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας πρωταθλητής αφού ξεκαθάρισε ότι γνωρίζει πολλά χρόνια τον Δημάκο και τον εκτιμά, είπε πως ο λόγος που δεν του έδωσε το χέρι του ήταν επειδή το μάτι του ήταν… καρφωμένο στον παππού του, ο οποίος παρά το σοβαρό θέμα υγείας που αντιμετωπίζει πήγε να τον καμαρώσει από κοντά στη Βουδαπέστη.

“Καλησπέρα. Αυτό το θέμα που έχει δημιουργηθεί δεν έχει καμία βάση και θέλουμε να σας το εξηγήσουμε”, αναφέρει αρχικά ο προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου, Γιώργος Πομάσκι, ενώ στη συνέχεια τον λόγο παίρνει ο παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους αναφέροντας πως “Παιδιά, χτες αυτό που έγινε, που δεν χαιρέτησα τον κύριο Δημάκο, ο οποίος είναι φίλος μου και τον ξέρω πολλά χρόνια, είναι γιατί είχα να δω τον παππού μου πάνω από δύο χρόνια. Ψέματα, έναν χρόνο. Ο παππούς μου έχει πρόβλημα υγείας πολύ σοβαρό και ταξίδεψε έως εδώ. Ήθελα απλά να του δώσω τη χαρά να τον χαιρετήσω πρώτα κι αυτό έκανα.

Το έκανα για τον παππού μου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο ΣΕΓΑΣ με στηρίζει όλα τα χρόνια και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είναι πολύ κοντά μας με τους αθλητές και βοηθάει συνεχώς”.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς