21.8 C
Athens

Η Μπράγκα ανακοίνωσε τη σπουδαία μεταγραφή του Μουτίνιο

Μία σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η Μπράγκα, που επισημοποίησε τη συμφωνία με τον πολύπειρο χαφ Ζοάο Μουτίνιο.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs του Champions League προχώρησε σε μία πολύ ποιοτική μεταγραφή, παρά τη μεγάλη ηλικία (36) του Μουτίνιο, που υπέγραψε για έναν χρόνο.

Μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος χαφ είναι ένας πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής, που σίγουρα θα βοηθήσει στα μέγιστα την ομάδα που έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στους ομίλους του Europa League και έχει προβάδισμα πρόκρισης για να μπει σε αυτούς του Champions League, μετά το 2-1 κόντρα στους Πράσινους στον πρώτο αγώνα.

Αυτή θα είναι η τρίτη ομάδα στην Πορτογαλία που αγωνιστεί ο Μουτίνιο μετά τις Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Πόρτο, ενώ έχει περάσει και από τις ακαδημίες της Πορτιμονένσε.

Τα τελευταία 5 χρόνια αγωνιζόταν στο υψηλό επίπεδο της Premier League με τη φανέλα της Γουλβς, με την οποία κατέγραψε συνολικά 212 συμμετοχές μετρώντας 5 γκολ και 25 ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο έμπειρος μέσος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό, αφού οι τελευταίες αλλαγές που μπορούν να γίνουν στη λίστα σε νοκ άουτ παιχνίδι είναι 24 ώρες πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς