20.6 C
Athens

Απίστευτη κίνηση της Αλ Αχλί: Έκλεισε τον ταλαντούχο Γκάμπρι Βέιγα – Για «ντροπή» έκανε λόγο ο Τόνι Κρος

Η… αρπαγή του Γκάμπρι Βέιγα ολοκληρώθηκε από την Αλ Αχλί. Ο Ισπανός μέσος βρέθηκε μια ανάσα από τη Νάπολι ωστόσο οι Σαουδάραβες μπήκαν σφήνα στη συμφωνία και τα βρήκαν τόσο με τη Θέλτα όσο και με τον 21χρονο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός ευρωπαϊκών συνόρων.

Πρόκειται για μια από τις κινήσεις που κάνουν τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες καθώς ο Βέιγα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Με τα γκολ του πέρυσι έσωσε τους Γαλιθιάνους με τους οποίους ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και κατέγραψε 56 συμμετοχές με 11 γκολ και τέσσερις ασίστ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Για την παραχώρησή του η Θέλτα θα βάλει στα ταμεία της τουλάχιστον 40.000.000 ευρώ ενώ ο Ισπανός θα εισπράξει 37.500.000 ευρώ καθαρά για τα επόμενα τρία χρόνια συνολικά.

Ο κόουτς της Θέλτα, Ράφα Μπενίτεθ, επιβεβαίωσε τη συγκεκριμένη μεταγραφή τονίζοντας ότι: «Η συμφωνία με την Αλ Αχλί θα αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή του Βέιγα. Μας πονάει αλλά θα βοηθήσει οικονομικά τον σύλλογο. Η Σαουδική Αραβία δεν είναι μέρος μόνο για μεγάλους σε ηλικία ποδοσφαιριστές. Είχα τον Καράσκο στην Κίνα, μετά επέστρεψε και τώρα παίζει Champions League».

Την ίδια ώρα υπήρξαν μεγάλες αντιδράσεις για τη συγκεκριμένη μεταγραφή με τον Τόνι Κρόος της Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει λόγο για «ντροπή» κάτω από ανάρτηση στο instagram του Φαμπρίτσιο Ρομάνο όπου ο Ιταλός ρεπόρτερ αναφερόταν στη συγκεκριμένη μεταγραφή.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς