18.8 C
Athens

Γιοβάνοβιτς: Η Μπράγκα έχει το πλεονέκτημα, τιμωρηθήκαμε για τα λάθη μας

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς υποστήριξε πως πήγαν καλά τα περισσότερα πράγματα για τον Παναθηναϊκό στην Πορτογαλία αναλογικά με την εικόνα και τις δυσκολίες του αγώνα.

Ο Σέρβος προπονητής τόνισε πως το παραμικρό λάθος τιμωρείται και τόνισε πως η Μπράγκα εξακολουθεί να έχει το πλεονέκτημα.

 

«Τα περισσότερα πράγματα πήγαν καλά, αν αναλογιστούμε τον αντίπαλο, τη σημασία του αγώνα, τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Για μεγάλο διάστημα ήμασταν καλά στον αγωνιστικό χώρο, μπορέσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, δεν κινδυνεύαμε ιδιαίτερα, αλλά το επίπεδο είναι τέτοιο που όποια ομάδα κάνει το παραμικρό λάθος, τιμωρείται. Ήταν σκληρό για εμάς το 2-0 στο 2ο μέρος. Σίγουρα είναι καλό ότι περιμέναμε στο τέλος και μειώσαμε σε 2-1. Το γκολ μας είναι σημαντικό, αλλά δεν παύει η Μπράγκα να έχει πλεονέκτημα. Το 2-1 είναι καλό σκορ. Από την πλευρά μας, προσπαθούμε να κάνουμε ακόμα καλύτερο παιχνίδι και να περιορίσουμε όσο μπορούμε τον αντίπαλο. Θα παλέψουμε σκληρά στο τελευταίο παιχνίδι για τις πιθανότητες που έχουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση», υποστήριξε στην COSMOTE TV.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς