27.5 C
Athens

Κίνι: Είμαι ενθουσιασμένος που παίζω στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, να μη δεχθούμε γκολ από την Τσουκαρίτσκι

Ο Κίνι υποστήριξε πως είναι σημαντικό ο Ολυμπιακός να μη δεχθεί γκολ από την Τσουκαρίτσκι και να ακολουθήσει ακριβώς το πλάνο για την αναμέτρηση με τους Σέρβους, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για πρώτη φορά στην καριέρα του, τονίζοντας πως η ηλικία δεν παίζει ρόλο.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το πώς ζει τα πρώτα του ευρωπαϊκά ματς: «Καλησπέρα σε όλους. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος. Είμαι ενθουσιασμένος που παίζω στην Ευρώπη (για πρώτη φορά). Ίσως λόγω ηλικίας να είναι αργά αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Θέλουμε να περάσουμε στη φάση των ομίλων στο Europa League, να κάνουμε μία καλή χρονιά και είμαι ενθουσιασμένος για αυτό».

Για το πώς κύλησαν τα ματς με τη Γκενκ και τη συνέχεια: «Πάντα πιστεύω πως εάν η άμυνα είναι συμπαγής νιώθεις πιο ασφαλής και πιο κοντά στη νίκη. Είναι σημαντικό να έχουμε καλή απόδοση στην άμυνα, καλή νοοτροπία και να πάρουμε 2 νίκες. Να είμαστε πιστοί στο πλάνο και στο σχέδιο. Είναι πολύ σημαντικό το να μην δεχθούμε γκολ και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Εάν είμαστε συγκεντρωμένοι και με καλή απόδοση μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Τον ρόλο της ηλικίας: «Δεν νομίζω πως η ηλικία παίζω ρόλο. Είμαι 33 ετών και νιώθω δυνατός ψυχικά και σωματικά. Έχω περισσότερες προσδοκίες απ’ όταν ήμουν 20 ετών. Ανέφερα την ηλικία επειδή τώρα παίζω στην Ευρώπη και θα ήθελα να το είχα κάνει πιο νωρίς. Νιώθω καλά και έτοιμος να συνεχίσω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς