17.3 C
Athens

ΟΦΗ: Πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο ο Σημαντηράκης, δανεικός στον Διαγόρα ο Αλμοχαϊμέντ

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΟΦΗ υπέγραψε ο Ηλίας Σημαντηράκης.

Ο 18χρονος αμυντικός βρέθηκε στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας στην Ολλανδία και έπεισε τους ανθρώπους του ΟΦΗ, που του δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης από αρκετά νεαρή ηλικία.

Από την άλλη, ο 22χρονος Σαουδάραβας μέσος Σαμέρ Αλμοχαϊμέντ που αποκτήθηκε την περασμένη σεζόν από τους Κρητικούς, αναμένεται να δοθεί δανεικός στο Διαγόρα Ρόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Σημαντηράκη: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής, Ηλίας Σημαντηράκης, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ο νεαρός αμυντικός (γεννημένος στις 22/12/2005) ήταν ένας εκ των δυο ποδοσφαιριστών της Κ19 που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της ομάδας μας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία, ενώ τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε για πρώτη φορά μεταξύ των επιλογών του προπονητή της Εθνικής Νέων.

Ήρθε στον ΟΦΗ σε ηλικία 14 ετών (2019-20), από την ακαδημία Μεσσαράς «Αστερίωνας» και εντάχθηκε στο ρόστερ της Κ15, ενώ την σεζόν 2022-23 αγωνίστηκε με την Κ19.

Λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΦΗ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζει να μου δείχνει. Το όνειρό μου αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα! Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα!».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς