17.7 C
Athens

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό

Ένα νέο βήμα στην καριέρα του ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ο Δημήτρης Τσαλδάρης. Ο έμπειρος προπονητής αποχαιρέτησε μετά από πέντε χρόνια τον Ολυμπιακό, στον οποίο είχε ενεργό ρόλο στα τμήματα υποδομής καθώς διετέλεσε διευθυντής στο συγκεκριμένο πόστο.

Με μήνυμά του, ο Δημήτρης Τσαλδάρης ευχαρίστησε τους ανθρώπους του συλλόγου και όσους συνεργάστηκε, με τον Ολυμπιακό να έχει ήδη ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του, ο οποίος θα είναι ο Αχιλλέας Δεμέναγας.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του:

«Μετά από πέντε φανταστικά χρόνια, έφτασε η στιγμή να κλείσει ο κύκλος μου στην ακαδημία του Ολυμπιακού.

Σε αυτά τα πέντε χρόνια, μάθαμε πολλά από δυσκολίες και αποτυχίες και πετύχαμε ακόμα περισσότερα μέσα από τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση. Μετρώντας την επιτυχία, όχι μόνο με τίτλους και διακρίσεις, θα κρατήσω σαν το πιο σπουδαίο επίτευγμα, ότι είδαμε τους ανθρώπους μας, αθλητές και προπονητές να εξελίσσονται και να γίνονται καλύτεροι κοντά μας.

Μαθαίνοντας τόσα πολλά σε επίπεδο coaching, όσο και management, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του οργανισμού, τον Κώστα Λιάλιο και τον Γενικό Διευθυντή, Νίκο Λεπενιώτη, για τη βοήθεια και τη τεχνογνωσία που μου έδωσε. Ακόμα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόουτς Αντώνη Κουρμούλη για την άψογη και καταπληκτική συνεργασία που είχαμε από την πρώτη μέρα.

Κλείνοντας, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αθλητικό διευθυντή, Χρήστο Μπαφέ, για την εμπιστοσύνη και τη καθοδήγηση που μου έδωσε όλα αυτά τα χρόνια.

Κοιτάζοντας μπροστά, ανυπομονώ να εφαρμόσω όλα όσα έμαθα, πάντα με ανθεκτική νοοτροπία και αδιάκοπη όρεξη για εξέλιξη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς