17.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Έπιασαν δουλειά στην Ελλάδα οι Γκος, ΜακΚίσικ και Πάπας, δύο αφίξεις ως την Κυριακή

Σε ρυθμούς προετοιμασίας για τη νέα σεζόν μπαίνουν σταδιακά οι μη διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού, ο οποίος αναμένει ως και την Κυριακή δύο παίκτες του για να ξεκινήσουν προπονήσεις

Οι ατομικές προπονήσεις έχουν ξεκινήσει στο ΣΕΦ και όσοι δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες (Φαλ, Μιλουτίνοφ, Γουόκαπ, Λούντζης, Λαρεντζάκης) αρχίζουν να μπαίνουν σταδιακά σε ρυθμούς προετοιμασίας του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2023/24.

Μερικά 24ωρα πριν από την πρώτη συγκέντρωση υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα, οι Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Σακίλ ΜακΚίσικ και Τζορτζ Πάπας έχουν ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα για να ενσωματωθούν φυσιολογικά ενώ αναμένονται δύο ακόμα αφίξεις ως την Κυριακή.

Την Πέμπτη (24/8) αναμένεται στην Ελλάδα ο Άλεκ Πίτερς και την Κυριακή (27/8) ο Αϊζάια Κάνααν για να ξεκινήσουν κι εκείνοι προετοιμασία με τους Ερυθρόλευκους σε μια σεζόν που οι στόχοι είναι υψηλοί για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Το πρώτο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στο ΣΕΦ (κεκλεισμένων των θυρών) απέναντι στο Λαύριο, ενώ θυμίζουμε πως στην προετοιμασία θα συμμετάσχουν και οι νεαροί Τσάμης, Οικονομόπουλος, Αμπόσι, Ροζακέας, Παπασταύρου και Σπάρταλης. Από την Πέμπτη βρίσκεται στην Ελλάδα και ο Λουκ Σίκμα, ο οποίος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και ξεκίνησε προπονήσεις.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς