21 C
Athens

Στεφανίδη: Δεν υπήρχε περίπτωση να τα παρατήσω, θέλω να πιστεύω πως απέφυγα τα χειρότερα

Στον τραυματισμό της αναφέρθηκε με ανάρτηση η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τραυματίστηκε στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του δοκιμαστικού άλματός της και παρότι έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε κανονικά δεν μπόρεσε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

Εμφανώς επηρεασμένη από τον απρόσμενο τραυματισμό της η Στεφανίδη δεν κατάφερε να πετύχει το άλμα που ήθελε και μοιραία έμεινε εκτός συνέχειας, με την ίδια να αποχωρεί σχεδόν βουρκωμένη από το γήπεδο.

Όπως ανέφερε, δεν υπήρχε περίπτωση να τα παρατήσει ποτέ, ενώ ελπίζει πως απέφυγε τα χειρότερα.

Επιπλέον ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα του.

Η ανάρτηση της:

«Όχι το καλύτερο timing. Χθες στο πρώτο μου δοκιμαστικό άλμα έπεσα περίεργα στο στρώμα και (μάλλον) έπαθα διάστρεμμα. Εξαιτίας του πόνου και του άγχους έπεσε η πίεση μου, λιποθύμησα και με πήραν με φορείο στο medical center.

Αφού δέσαμε το πόδι μου επέστρεψα στο στάδιο 5 λεπτά πριν τελειώσουν τα δοκιμαστικά και παρόλο που ήμουν ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι για μια ώρα κατάφερα να κάνω 2 καλά άλματα.

Για αυτό πήρα την απόφαση να αγωνιστώ. Δεν υπήρχε περίπτωση να τα παρατήσω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Δυστυχώς όσο περνούσε η ώρα ο πόνος γινόταν χειρότερος και όταν πλέον ήταν ώρα να αγωνιστώ δεν μπορούσα να βάλω βάρος στο πόδι μου.

Θα περιμένουμε την επιστροφή μας στην Αθήνα για την μαγνητική ελπίζοντας ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην ατυχία αυτή ήμουν λίγο τυχερή και απέφυγα κάτι χειρότερο. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα σας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς