23.8 C
Athens

Ο… Νεϊμάρ της δημοσιογραφίας «παίζει μπάλα» στον τυφώνα Φλόρενς (video)

O ρεπόρτερ που έγινε viral λόγω του υπερβάλλοντα ζήλου του να πείσει για τις αντίξοες συνθήκες

Ο τυφώνας Φλόρενς σαρώνει τις νοτιοανατολικές ΗΠΑ, με την Βόρεια Καρολίνα να έχει πληγεί μέχρι στιγμής περισσότερο από κάθε άλλη αμερικανική Πολιτεία.

Όπως συμβαίνει σε κάθε τέτοια περίπτωση, τα κανάλια έχουν ρεπόρτερ να καλύπτουν το γεγονός πολλές φορές κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες. Το ίδιο κάνει και ο ρεπόρτερ της ιστορίας μας. ′Η έτσι φαίνεται τουλάχιστον.

Με ένα μπλε μπουφάν με κουκούλα δίνει το ρεπορτάζ του και φαίνεται πως κάνει ιδιαίτερα μεγάλη προσπάθεια να σταθεί όρθιος και να μην πέσει κάτω.

Εκεί όμως που η αγωνία για το αν θα καταφέρει τελικά, βρίσκεται στο κατακόρυφο, έρχεται η ανατροπή. Και μαζί η απομυθοποίηση. Μέχρι και η γελοιοποίηση.

Στο βάθος του πλάνου -λίγα μόλις μέτρα μακριά- την ώρα που ο ίδιος παλεύει να σταθεί όρθιος, φαίνονται δύο νεαροί να περπατούν… σα να μη συμβαίνει τίποτα!

Προφανώς ο ρεπόρτερ ήθελε να προσδώσει κάποιο σασπένς στο ρεπορτάζ του. Τελικά το μόνο που κατάφερε είναι να γίνει viral για τις υποκριτικές του ικανότητες. Η δημοσιογραφία βρήκε το… Νεϊμάρ της!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς