17.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Ο επιθετικός από το πάνω ράφι και το στενό πρεσάρισμα στον Ράφα Μιρ

Ο 26χρονος Ισπανός φορ βρίσκεται στην pole position για τη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού, με ένα "αλλά" και μερικές υποσημειώσεις

Επανέρχεται στο προσκήνιο η περίπτωση Ράφα Μιρ για τον Ολυμπιακό!

Οι Ερυθρόλευκοι το παλεύουν εδώ και καιρό ώστε να βρουν τη χρυσή τομή στις επαφές με τη Σεβίλλη για τον 26χρονο Ισπανό φορ, με τον Κορδόν να το παλεύει και τον ποδοσφαιριστή να δείχνει πρόθυμος για μετακόμιση στην Ελλάδα.

Όπως προκύπτει από τα ισπανικά ρεπορτάζ, η Βαλένθια τον έχει επίσης ψηλά στη λίστα της για τη θέση του σέντερ φορ, ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει αυτή τη στιγμή τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που κατορθώσει να ρίξει τις υψηλές οικονομικές απαιτήσεις των Ανδαλουσιάνων.

Ο Μιρ βρισκόταν στην αποστολή της Σεβίλλης στον πρόσφατο τελικό του Σούπερ Καπ στο Καραϊσκάκη και αρκετοί συνδέουν την παρουσία του μάνατζερ του στις κερκίδες του φαληρικού γηπέδου με πιθανές συζητήσεις με ανθρώπους του Ολυμπιακού, κάτι που μένει να διασταυρωθεί.

Ο ΡΑΦΑ ΜΙΡ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Το μόνο βέβαιο είναι ότι μέσα στο επόμενο διάστημα ο Ολυμπιακός θα καταλήξει στην επιλογή του για τη γραμμή κρούσης, εκεί όπου το μέλλον του Ελ Αραμπί στην ομάδα είναι αβέβαιο, ο Ελ Κααμπί βρίσκεται ακόμα σε περίοδο προσαρμογής και ο Χασάν εκτός λόγω τραυματισμού.

Ο Μιρ μπορεί να βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε θέση ισχύος, αλλά σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι από το πάνω ράφι που βρίσκονται στα υπόψιν, με τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή να πραγματοποιεί συνεχή ταξίδια για να καταλήξει στην ιδανική για τα “θέλω” της ομάδας συμφωνία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς