22.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Γέμισαν 20.000 καρεκλάκια στην πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων για Τσουκαρίτσκι

Κατάμεστο αναμένεται να είναι το φαληρικό γήπεδο σε μια ακόμη σημαντική ευρωπαϊκή βραδιά του Ολυμπιακού με φόντο τους ομίλους του Europa League

Κατάμεστο και με παλμό αναμένεται να είναι το “Γ. Καραϊσκάκης” στο πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Τσουκαρίτσκι στα πλαίσια των playoffs του Europa League την ερχόμενη Πέμπτη (24/8, 21:00).

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σήμερα Δευτέρα, στην πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα με τη σερβική ομάδα, έφυγαν παραπάνω από 4.000 χαρτάκια που σε συνδυασμό με τα 16.000 διαρκείας φέρνουν τον αριθμό ήδη στις 20.000 γεμάτες θέσεις.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης και θα έχουν τη δυναμική στήριξη των φιλάθλων τους στο φαληρικό γήπεδο.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί την Τρίτη (22/8) και την Τετάρτη (23/8) από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» τις ώρες 10.00 – 18.00, αλλά και την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως την έναρξή του.

Η διάθεση συνεχίζεται ασφαλώς διαδικτυακά όλο το 24ωρο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την καλύτερη εξυπηρέτηση καλείται ο κόσμος να μην προσέλθει τις τελευταίες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα για να αγοράσει εισιτήρια από τα εκδοτήρια, επειδή θα ταλαιπωρηθεί και υπάρχει περίπτωση να χάσει μέρος του αγώνα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς