17.3 C
Athens

Στην Πάφο συνεχίζει την καριέρα του ο Πέπε

Παίκτης της Πάφου στην Κύπρο και με τη βούλα ο Πορτογάλος μέσος που πέρασε και δεν ακούμπησε από τον Ολυμπιακό

Στην Κύπρο για χάρη της Πάφου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πορτογάλος μέσος, Πέπε, που δεν υπολογιζόταν ούτε φέτος από τον Ολυμπιακό, παρόλο που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024 με τους Ερυθρόλευκους.

Η κυπριακή ομάδα ανακοίνωσε κι επίσημα τη Δευτέρα (21/8) την απόκτησή του ενόψει της νέας σεζόν, με τον Πέπε να αφήνει τον Πειραιά μετρώντας ήδη τρεις δανεισμός σε Φαμαλικάο, Ανκαραγκουτσού και Καρταχένα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Πάφου:

“Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου Πορτογάλου ποδοσφαιριστή Pedro Filipe Figueiredo Rodrigues (Pêpê).

Ο Pêpê, 26 ετών (20/05/1997) αγωνίζεται ως μέσος αλλά μπορεί να αναπτυχθεί και στο χώρο της άμυνας. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ομάδες νέων της S.L. Benfica αγωνιζόμενος σε όλες τις ηλικιακές ομάδες του συλλόγου. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στις GD Estoril Praia και Vitória Guimarães SC στην κορυφαία κατηγορία της Πορτογαλίας. Το 2020 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Πειραιώς και αργότερα παραχωρήθηκε ως δανεικός στις FC Famalicão, MKE Ankaragücü και FC Cartagena όπου αγωνίστηκε κατά την περασμένη σεζόν.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έχοντας αγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις της UEFA και έχει διατελέσει βασικό στέλεχος όλων των Εθνικών ομάδων νέων της Πορτογαλίας όντας αρχηγός, μέχρι και την Εθνική Ελπίδων . Έχει αγωνιστεί σε συνολικά 246 επίσημους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Καλωσορίζουμε τον Pêpê στην οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία”.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς