21.1 C
Athens

«Η ΑΕΚ είναι κοντά στην απόκτηση του Βαλεντίν Γκόμες από τη Βέλεζ Σάρσφιλντ»

O 20χρονος αμυντικός προέρχεται από τις ακαδημίες της Βελέζ Σάρσφιλντ και σύμφωνα πάντα με το βελγικό δημοσίευμα είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του για λογαριασμό της Ένωσης

Κοντά στην απόκτηση του Βαλεντίν Γκόμες από τη Βελέζ Σάρσφιλντ βρίσκεται η ΑΕΚ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο twitter το Koinc Sport.

O 20χρονος αμυντικός προέρχεται από τις ακαδημίες της Βελέζ Σάρσφιλντ και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του για λογαριασμό της Ένωσης.

Μάλιστα το συγκεκριμένο δημοσίευμα αποκαλύπτει και λεπτομέρειες της συμφωνίας, αναφέροντας πως η ομάδα του θα κρατήσει και ποσοστό μεταπώλησης.

«Η ΑΕΚ πλησιάζει στο να υπογράψει τον 20χρονο Αργεντίνο στοπερ της Βέλεζ Σάρσφιλντ με μόνιμη μεταγραφή. Οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο. Συζητούνται οι τελευταίες λεπτομέρειες με μελλοντικά ποσοστά πώλησης. Η συμφωνία μπορεί να ολοκληρωθεί αυτή την εβδομάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό ρεπορτάζ.


Ο Αργεντινός σέντερ μπακ ανέβηκε στην πρώτη ομάδα της Βελέζ Σάρσφιλντ τον Ιανουάριο του 2022 και από τότε έχει αγωνιστεί συνολικά σε 54 παιχνίδια (τα 5 από αυτά ως αριστερός μπακ).

Στη χώρα του τον θεωρούν ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα και μάλιστα το όνομα του έχει συνδεθεί με ομάδες όπως ο Άγιαξ και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Επιπλέον είναι διεθνής με την εθνική ομάδα Κ-20 της Αργεντινής, έχοντας 5 συμμετοχές.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς