18 C
Athens

Πλάι στους πυρόπληκτους οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ

Οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ θα δώσουν φιλικό αγώνα με Εθνικό Νέας Μάκρης, Θησέα Αγίας Μαρίνας ώστε να ενισχύσουν πυρόπληκτη οικογένεια αθλητή τους

Την Τετάρτη, λίγες ώρες, πριν την ιστορική επιστροφή της ΑΕΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, η οικογένεια της Ένωσης θα συμμετάσχει σε έναν ακόμη ποδοσφαιρικό αγώνα ανθρωπιάς και συμπαράστασης στα θύματα της τραγωδίας που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ και τα σωματεία της πόλης Εθνικός Νέας Μάκρης και Θησέας Αγίας Μαρίνας, θα αναμετρηθούν την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.00 στο γήπεδο Ερυθρού Νέας Μάκρης, με σκοπό την ενίσχυση οικογένειας του μικρού Μάριου που είδε την 23η Ιουλίου το σπίτι του να γίνεται στάχτη…

Ο πρόεδρος των παλαιμάχων Στέλιος Σεραφείδης, τόνισε:

«Είναι γεγονός ότι τις δύσκολες καταστάσεις -πόσο περισσότερο μια τραγωδία σαν κι αυτή- μπορούμε να τις ξεπεράσουμε μόνο με την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη και την ενότητα»

Για τους εμπνευστές του αγώνα, Νίκο Καραγιάννη και Τάσο Γιακουμή, είπε:

«Είναι άξιοι συγχαρητηρίων οι εμπνευστές αυτού του αγώνα συμπαράστασης και είναι μεγάλη μας τιμή να συμμετάσχουμε»

Το παρών θα δώσουν οι Λάκης Νικολάου, Ντανιέλ Μπατίστα, Στέλιος Σεραφείδης, Μίμης Παπαιωάννου, Χάρης Κοπιτσής, Τάκης Καραγκιοζόπουλος, Συμεών Χατζής, Γιώργος Καραφέσκος, Μιχάλης Σιμιγδαλάς, οι οποίοι θα αναμετρηθούν από ένα ημίχρονο με τις ομάδες Εθνικού και Θησέα.

Οι προσκλήσεις προπωλούνται ενώ τα σωματεία θα προσθέσουν στο ποσό που θα συγκεντρωθεί και τα χρήματα της μη καταβολής των παραβόλων τους για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ.

Όσοι δεν μπορούν να δώσουν το παρών αλλά επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν να καταθέσουν το αντίτιμο του εισιτηρίου των 5 ευρώ ή άλλο ποσό στο λογαριασμό της οικογένειας στην Τράπεζα Πειραιώς με IBAN GR7601720910005091050927478. Όνομα δικαιούχου Δρόσω Ζάχου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς