19.7 C
Athens

Αναχώρησε για τη Μανίλα η Εθνική ομάδα

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναχώρησε από το Άμπου Ντάμπι με προορισμό τις Φιλιππίνες, όπου στις 26 Αυγούστου ξεκινά την προσπάθειά του στο Μουντομπάσκετ

Για τον κορυφαίο φετινό της προορισμό, τη Μανίλα, όπου θα δώσει τους αγώνες της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας η Εθνική ομάδα μπάσκετ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Άμπου Ντάμπι, μετά την ήττα στο τελευταίο του φιλικό κόντρα στη Γερμανία και από εκεί αναχώρησε για τις Φιλιππίνες, όπου στις 26 Αυγούστου ξεκινά την προσπάθειά του στη διοργάνωση.

Η ελληνική ομάδα παίρνει μέρος στον 3ο όμιλο μαζί με την Ιορδανία, που θα είναι και η πρώτη της αντίπαλος, τις ΗΠΑ, που θα αντιμετωπίσει στις 28/8 και τη Νέα Ζηλανδία, την οποία θα βρει τελευταία στον δρόμο της στον όμιλο στις 30 Αυγούστου.

Τη δωδεκάδα που επέλεξε ο Δημήτρης Ιτούδης για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου αποτελούν οι: Κώστας Παπανικολάου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Παπαγιάννης, Μιχάλης Λούντζης, Ντίνος Μήτογλου, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Τόμας Ουόκαπ, Λευτέρης Μποχωρίδης, Δημήτρης Μωραΐτης και Μανώλης Χατζηδάκης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς