23.3 C
Athens

ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Τρεις οι συλλήψεις στη Νέα Φιλαδέλφεια στους ελέγχους πριν το ματς

Συνολικά τρεις συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια πριν από τη σέντρα του αγώνα της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στα πέριξ του γηπέδου όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ.

Ο ένας συλληφθείς είναι ανήλικος και στην κατοχή του βρέθηκε μαχαίρι, ενώ οι άλλοι δύο ενήλικες συλληφθέντες είχαν καπνογόνο και κάνναβη.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Στο πλαίσιο ασφαλούς διεξαγωγής του χθεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα στο γήπεδο «OPAP ARENA» στη Ν. Φιλαδέλφεια, πραγματοποιήθηκαν απογευματινές και βραδινές ώρες χθες (20-8-2023) από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής -2- προσαγωγές και -3- συλλήψεις ατόμων.

Ειδικότερα, από σημεία προελέγχων και πλησίον του γηπέδου συνελήφθησαν:

17χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί αντιμετώπισης βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και περί όπλων, στην κατοχή του οποίου ανευρέθη μαχαίρι,
45χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί αντιμετώπισης βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και περί φωτοβολίδων, στην κατοχή του οποίου ανευρέθη καπνογόνο και
21χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογονων ουσιών, στην κατοχή του οποίου ανευρέθη ποσότητα κάνναβης -3,3- γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς