17.8 C
Athens

Μαρινάκης: Θέλουμε να μεγαλώσουμε το “Γ. Καραϊσκάκης”, αυτός είναι ο βασικός μου στόχος για τη Νότιγχαμ

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Νότιγχαμ Φόρεστ μίλησε σε βρετανικά Μέσα και αποκάλυψε την πρόθεσή του να επεκτείνει τη χωρητικότητα στο φαληρικό γήπεδο, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους του με την αγγλική ομάδα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη στα μεγάλα βρετανικά Μέσα και αφού υπογράμμισε τα όσα πρέπει να γίνουν με την επαγγελματική διαιτησία, την ΕΠΟ και το πρότυπο της Premier League στο ελληνικό ποδόσφαιρο αποκάλυψε ότι στις άμεσες προθέσεις του είναι να επεκτείνει τη χωρητικότητα του “Γ. Καραϊσκάκης” μετά την άψογη διεξαγωγή του τελικού του Σούπερ Καπ.

Μαρινάκης στη Daily Mail: «Να φέρουμε το μοντέλο της Premier League με επαγγελματική διαιτησία, το πρόβλημα είναι η ΕΠΟ»

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον μεγάλο του στόχο ως ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ που είναι η καθιέρωση της ομάδας στο πρωτάθλημα της Premier League.

Αναλυτικά ένα μέρος των δηλώσεων του:

Αρχικά, μιλώντας για τη Νότιγχαμ επεσήμανε: “Θέλω αυτή η ομάδα να καθιερωθεί στην Premier League. Φυσικά έχουμε ξοδέψει πολλά χρήματα για το προπονητικό μας κέντρο και το γήπεδο.

Αυτό που είδατε πέρσι ήταν ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν ανταγωνιστική σε πολλά παιχνίδια με μεγάλους αντιπάλους. Με τους μικρότερους δεν είχε την αναμενόμενη εικόνα. Χάσαμε κάποια παιχνίδια που δεν έπρεπε ποτέ να χάσουμε.

Είμαι αισιόδοξος, είμαστε στο πλευρό του προπονητή και τον παικτών και πιστεύουμε ότι θα βελτιωθούμε φέτος”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη φιλοξενία του τελικού του Ευρωπαϊκού Super Cup: “Για εμάς ήταν σημαντικό να διοργανώσουμε επιτυχημένα αυτό το κορυφαίο γεγονός. Είμαστε συνηθισμένοι στους αγώνες με γεμάτες εξέδρες και σε πιο δύσκολες καταστάσεις.

Στο τέλος της ημέρας λάβαμε πολλά συγχαρητήρια τόσο από την UEFA όσο και από τον Πρωθυπουργό. Απόλαυσαν τον αγώνα και είμαστε χαρούμενοι. Το γεγονός ήταν επιτυχημένο και το γήπεδο ήταν γεμάτο. Το απολαύσαμε”.

Έπειτα σε ερώτηση για το εάν θα μπορούσε το “Γ. Καραϊσκάκης” να φιλοξενήσει τελικό Champions League είπε: “Για να διοργανώσουμε τελικό Champions League χρειάζεται ένα στάδιο με μεγαλύτερες δυνατότητες φιλοξενίας. Γιατί η φιλοξενία είναι το σημαντικότερο σε τέτοιες καταστάσεις. Το Καραϊσκάκη έχει 41 σουΐτες και έχουμε ένα πλάνο επέκτασης του γηπέδου.

Το σημαντικότερο είναι ότι το Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός και η UEFA ήταν οι διοργανωτές και δεν υπήρξε καμία ανάμειξη της Ομοσπονδίας. Το διοργανώσαμε μαζί με την UEFA και είδατε το αποτέλεσμα”.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς