16.4 C
Athens

Ξεπέρασαν τις 16.000 τα διαρκείας του Ολυμπιακού, ένα βήμα πιο κοντά στον αρχικό στόχο

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού για τη φετινή σεζόν, με τον κόσμο της ομάδας να δείχνει διψασμένος για την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου

Περισσότερα από 16.000 εισιτήρια διαρκείας έχουν διατεθεί ήδη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη σεζόν 2023/24, με τον κόσμο της ομάδας να δείχνει εμπράκτως τη στήριξή του και να γεμίζει από πολύ νωρίς στη χρονιά τις καρέκλες του “Γ. Καραϊσκάκης”.

Οι φετινοί αριθμοί έχουν ξεπεράσει ήδη τους περσινούς, με τον στόχο της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, όπως έχει εκφραστεί από την πρώτη στιγμή, να είναι η έκδοση 18.000 καρτών, κάτι που είναι απολύτως εφικτό μέχρι να φύγει και ο Αύγουστος.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η σεζόν ξεκίνησε με τον πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα του Θρύλου, απέναντι στην Γκενκ, και ακολουθούν μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου τρία σερί εντός έδρας ματς με Τσουκαρίτσκι, Ατρόμητο και Λαμία.

Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται κανονικά όλο το 24ωρο και όλες τις ημέρες μέσω του διαδικτύου, ενώ από τη Δευτέρα θα είναι και πάλι διαθέσιμα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 18:00 στα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης».

Σε κυκλοφορία βγαίνουν και τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα με την Τσουκαρίτσκι, από τις 9 το πρωί της Δευτέρας στο διαδίκτυο και στα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» από τις 10:00 μέχρι τις 18:00.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς