26.1 C
Athens

Ολυμπιακός: Το επιθετικό πλάνο του Μαρτίνεθ για τη νίκη στην πρεμιέρα της Super League

Οι σκέψεις του Ισπανού τεχνικού για το πρώτο ματς της νέας σεζόν στη Super League κόντρα στον νεοφώτιστο Πανσερραϊκό του Πάμπλο Γκαρσία

Ο Ολυμπιακός, μετά την αγχωτική αλλά και λυτρωτική πρόκριση επί της Γκενκ στα playoffs του Europa League, ξεκινάει το ταξίδι του στη φετινή Super League κόντρα στον νεοφώτιστο Πανσερραϊκό του Πάμπλο Γκαρσία.

Οι Ερυθρόλευκοι με καλή ψυχολογία μετά τη νίκη – πρόκριση επί των Βέλγων υποδέχονται τους Σερραίους, που έχουν ενισχυθεί σημαντικά στο καλοκαιρινό παζάρι και θα παίξουν σε άδειο γήπεδο λόγω της τιμωρίας των Πειραιωτών από τα επεισόδια στο ντέρμπι με την ΑΕΚ προ τριών μηνών.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλει να δώσει ανάσες σε βασικά στελέχη του ρόστερ ενόψει και του πρώτου αγώνα με την Τσουκαρίτσκι στο Φάληρο την ερχόμενη Πέμπτη, ωστόσο την ίδια στιγμή δεν θέλει να χαλάσει τη χημεία της ομάδας του που τον οδήγησε σε πρόκριση επί της Γκενκ.

Γι’ αυτό δεν σκοπεύει να αλλάξει πολλά πάρα να ανανεώσει λίγο την άμυνα και τη μεσαία του γραμμή έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτης.

Ο Πασχαλάκης θα βρίσκεται ξανά κάτω από τα δοκάρια, με τους Πορόζο και Ρέτσο ως δίδυμο στα στόπερ και τους Κίνι, Ροντινέι στα άκρα.

Ο Αλεξανδρόπουλος αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στο πλάι του Ιμπόρα στη μεσαία γραμμή, με τον Φορτούνη σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους και τους Μπιέλ – Μασούρα στα εξτρέμ. Στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Κααμπί αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, καθώς στις σκέψεις του Μαρτίνεθ ο Ελ Αραμπί έχει τον πρώτο λόγο για φανέλα βασικού κόντρα στην Τσουκαρίτσκι.

Σέντρα στις 22:00 στο άδειο λόγω τιμωρίας Καραϊσκάκη με διαιτητή τον γνωστό και μη εξαιρετέο Γιάννη Παπαδόπουλο και VAR τον Τάσο Παπαπέτρου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς