23.2 C
Athens

Τσάβες – Μπράγκα 2-4: Φόρτσαρε στο β’ και καθάρισε με τεσσάρα πριν τον Παναθηναϊκό (vid)

Η Μπράγκα θα διεκδικήσει κόντρα στον Παναθηναϊκό την πρόκριση στους ομίλους του Champions League με την πρώτη αναμέτρηση να διεξάγεται την Τετάρτη στην Πορτογαλία.

Η ομάδα του Αρτούρ Ζόρζε την Κυριακή νίκησε δύσκολα με 2-4 την Τσάβες εκτός έδρας και η αντίπαλος του Παναθηναϊκού πήρε την πρώτη νίκη, με τον προπονητή να δίνει ανάσες στον Πίζι.

Ο φορμαρισμένος Μπρούμα με φανταστικό πλασέ πέτυχε το τρίτο φετινό του γκολ σε όλες τις διοργανώσεις στο 16′, ωστόσο η Τσάβες στο 43′ έφερε το ματς στα ίσα με τον Μαρέρο που σκόραρε έπειτα από ωραία εκτέλεση κόρνερ.

 

Ο Μαρέρο στο 53′ έκανε το 2-1 αλλά στη συνέχεια η Μπράγκα ανέβασε την απόδοσή της και έφτασε στη νίκη.

Ο Ρικάρντο Όρτα στο 58′ πέτυχε το 2-2 και στο 81′ ο Μπανζά έγινε η χρυσή αλλαγή καθώς σκόραρε το γκολ της νίκης (ένα λεπτό νωρίτερα αποβλήθηκε ο Νογκέιρα για τους γηπεδούχους).

 

Ο Πίζι στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 2-4 κι ενώ μετρούσε μόλις 9′ στην αναμέτρηση (αντικατέστησε τον Μπρούμα).

ΜΠΡΑΓΚΑ (Αρτούρ Ζόρζε): Ματέους, Γκόμεθ, Φόντε, Νιακατέ, Μαρίν, Αλ Μουσράτι, Βίτορ Καρβάλιο, Μπρούμα (87′ Πίζι), Σαλάσαρ (46′ Τζαλό), Ρικάρντο Όρτα, Αμπέλ Ρουίθ (77′ Μπανζά)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς