25.9 C
Athens

Έσε: Χαρούμενος που ήρθα στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδας, ενεργήσαμε γρήγορα για να υπογράψω στον Ολυμπιακό

Ο Σαντιάγκο Έσε ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό, σε μια κίνηση με τεράστια προοπτική σε όλα τα επίπεδα για τους Ερυθρόλευκους.

Ο Αργεντινός μέσος στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως αισθάνεται πολύ όμορφα που θα αγωνιστεί στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, ενθουσιάστηκε με το πρότζεκτ που του παρουσιάστηκε και υποσχέθηκε να δώσει τα πάντα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο OLYMPIACOS TV:

«Σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα. Τόσο εσάς όσο και όλους τους εργαζομένους και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και μία από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης. Νιώθω πολύ όμορφα που θα μπορέσω να ξεκινήσω τις προπονήσεις και να συγκεντρωθώ στους στόχους που έχει η ομάδα, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο. Το project περιλαμβάνει μεγάλα πράγματα όπως απαιτεί ο σύλλογος.

Ξέρω τι σημαίνει ο Ολυμπιακός εδώ και ότι αξίζει να πετύχει μεγάλα πράγματα. Και εγώ προσωπικά θα είμαι μέλος αυτού του project για να εξελιχθώ ως παίκτης και να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα. Όταν οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι μου μίλησαν για τον Ολυμπιακό ένιωσα πάρα πολύ περήφανος. Έτσι είναι όταν σε έναν παίκτη λέγεται ότι τον θέλει μία τόσο μεγάλη ομάδα ή ότι έστω ενδιαφέρεται.

Προσπαθήσαμε να ενεργήσουμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε, με πολύ μεγάλη επιτυχία για να μπορέσω να έρθω στην ομάδα. Ο κόσμος θα γνωρίσει έναν άνθρωπο που θα δώσει τα πάντα για να πετύχει τους στόχους της ομάδας ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και για να βοηθήσει την ομάδα ώστε να γιορτάσει μαζί με τον κόσμο όπως απαιτείται. Αυτός είναι ένας μεγάλος στόχος και θα προσπαθήσω να δώσω τα πάντα για να τον εκπληρώσω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς