26.1 C
Athens

ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Να αφιερώσει την πρόκριση στη μνήμη του Μιχάλη Κατσουρή

Η Ένωση θέλει να τελειώσει τη δουλειά κόντρα στους Κροάτες για να τσεκάρει το εισιτήριο για τα playoffs του Champions League, σε ένα ματς με ξεχωριστή σημασία μετά τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (19/8) την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση στα playoffs του UEFA Champions League, σε ένα παιχνίδι που διεξαχθεί κάτω από τη σκιά της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή.

Όπως είναι λογικό, το κλίμα στις κερκίδες της OPAP Arena αναμένεται να είναι βαρύ, με την ΠΑΕ ΑΕΚ να ανακοινώνει ήδη μια σειρά από δράσεις στη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου της μετά τη δολοφονική επίθεση των Κροατών στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ματίας Αλμέιδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και μπορεί να υπολογίζει κι πάλι στον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που απουσίασε από το πρώτο παιχνίδι.

Η αποστολή των Κιτρινόμαυρων σίγουρα δεν είναι εύκολη παρά το 1-2 του πρώτου αγώνα, καθώς και στο πρώτο παιχνίδι φάνηκε πως οι δύο ομάδες είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο και μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα η μία στην άλλη.

Σίγουρα πρόκειται για ένα διαφορετικό παιχνίδι μιας και οι Κροάτες κυνηγούν ουσιαστικά στο συνολικό σκορ και πιθανότατα θα παίξουν πιο επιθετικά αφήνοντας περισσότερους χώρους στους ποδοσφαιριστές του Ματίας Αλμέιδα.

Όποια ομάδα καταφέρει να πάρει την πρόκριση θα αντιμετωπίσει στα playoffs της διοργάνωσης την Αντβέρπ.

Πιθανές ενδεκάδες

ΑΕΚ: (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Ελίασον, Πινέδα, Τσούμπερ, Γκαρσία

Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Ιγκόρ Μπίστσαν): Λιβάκοβιτς, Μοχαράμι, Ριστόφσκι, Σουτάλο, Λιούμπισιτς, Σούσιτς, Μίτσιτς, Μπούλατ, Σπίκιτς, Ιβάνουσεκ, Πέτσκοβιτς

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς