22.6 C
Athens

Βρήκε επιθετικό η Λανς: Παίρνει με 35.000.000 ευρώ τον Γουαχί από τη Μονπελιέ

Τον επιθετικό που τόσο πολύ αναζητούσε φαίνεται πως βρήκε η Λανς, η οποία όπως αναφέρουν στη Γαλλία τα βρήκε σε όλα με τη Μονπελιέ για τον Ελί Γουαχί. 

Η γαλλική ομάδα αναζητούσε παίκτη για την κορυφή της επίθεσης εδώ και πολύ καιρό, με τον Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της το μεγαλύτερο διάστημα του καλοκαιριού. Μάλιστα όπως έβγαλε προς τα έξω η Ένωση, η τελευταία πρόταση των Γάλλων που αρνήθηκε έφτανε τα 25.000.000 ευρώ.

Τελικά, εφόσον πάντα ισχύουν αυτά τα ποσά, η Λανς προτίμησε να δώσει αλλού ένα μεγαλύτερο ποσό για να κλείσει το κενό στην επίθεση.

Βέβαια μεσολάβησε και η απόπειρα απόκτησης του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ, Τσούμπα Άκπομ, ο οποίος την τελευταία στιγμή κατέληξε στον Άγιαξ.

Τελικά ο εκλεκτός της Λανς είναι ο 20χρονος Γάλλος στράικερ Ελί Γουαχί, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Η μεταγραφή του από τη Μονπελιέ αναμένεται να κοστίσει 35.000.000 ευρώ, με τη Λανς να παίρνει έναν επιθετικό που την περασμένη σεζόν μέτρησε 19 γκολ και 6 ασίστ σε 34 εμφανίσεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς