27.7 C
Athens

Η Equipe φέρνει στο φως συνομιλία ανάμεσα σε Κελαϊφί και Εμπαπέ με… απειλές και ειρωνείες

Οι δύο άνδρες κάθισαν στο ίδιο τραπέζι για να βρουν από κοινού λύση, ωστόσο αντί για αυτό κατέληξαν να πετάνε ατάκες φαρμάκι ο ένας στον άλλον

Μία συνομιλία που δείχνει σε τι σημείο βρίσκονται οι σχέσεις ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Κιλιάν Εμπαπέ αποκάλυψε η Equipe.

Νασέρ Αλ Κελαϊφί και Κιλιάν Εμπαπέ συναντήθηκαν στις 8 Αυγούστου ώστε να βρεθεί μια λύση ανάμεσα τους, ωστόσο η συνάντηση δεν πήγε και πολύ καλά αν πάρει κανείς υπόψιν του μια συνομιλία που αποκάλυψε η Equipe.

Η στάση της Παρί Σεν Ζερμέν προς τον Γάλλο σούπερ σταρ παραμένει εκδικητική, καθώς ο ίδιος δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του που λήγει το επόμενο καλοκαίρι, αλλά ούτε να πουληθεί το φετινό.

Κάτι τέτοιο σημαίνει πως η Παρί και δεν θα κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της και δεν θα βάλει χρήματα στα ταμεία της καθώς θα τον χάσει ως ελεύθερο.

Ο Αλ Κελαϊφί έστειλε το μήνυμα «κόβοντας» τον από την προετοιμασία και στέλνοντας τον να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου.

Στις 8 Αυγούστου οι δύο άνδρες συναντήθηκαν ώστε να βρεθεί μια λύση, ωστόσο αυτό που επικράτησε ήταν οι απειλές και οι ειρωνείες.

Αλ Κελαϊφί: «Θα δεις. Δεν θα ξαναπαίξεις. Δεν πρόκειται».

Εμπαπέ: «Θα δω; Αλλά τι θα δω; Θα είσαι ο μόνος πρόεδρος που δεν με αφήνει να παίξω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς