21.5 C
Athens

Ολυμπιακός: Στο εξωτερικό ο Κορδόν, προχωράει τις επαφές για τις επόμενες μεταγραφές

Ο Αντόνιο Κορδόν έχει ξεχωρίσει 2-3 πολύ καλές περιπτώσεις από το εξωτερικό κυρίως για την μεσοεπιθετική γραμμή του Ολυμπιακού και σύντομα αναμένονται εξελίξεις για να κλείσουν όλες οι τρύπες του ερυθρόλευκου ρόστερ

Ο Ολυμπιακός τρέχει για να κλείσει και τις τελευταίες τρύπες στο ρόστερ του, έχοντας ήδη προχωρήσει σε σημαντικές προσθήκες με τους Σκάρπα, Μπρίνιτς και Έσε (θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας).

Οι Ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται να σταματήσουν εδώ. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και για αυτόν τον λόγο ο Κορδόν συνεχίζει τα ταξίδια στο εξωτερικού προκειμένου να εξετάσει από κοντά τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, που ψάχνεται κυρίως για τα άκρα της επίθεσης και την κορυφή.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έχει ξεχωρίσει ήδη 2-3 εξαιρετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών κυρίως από την αγορά της ιβηρικής όπου εστιάζει.

Όλα αυτά τη στιγμή που δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αποχωρήσεις από το υπάρχον ρόστερ, με το όνομα του Ελ Αραμπί να παίζει σε αρκετά ρεπορτάζ στο Μαρόκο μετά το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Γουιντάντ Καζαμπλάνκα. Γνωστό είναι και το σαουδαραβικό ενδιαφέρον για τον Φορτούνη αλλά και οι τουρκικές – κι όχι μόνο – σειρήνες για τον Γιώργο Μασούρα. Εν αναμονή εξελίξεων.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς