22.7 C
Athens

Βέρντερ – Μπάγερν 0-4: Ο σίφουνας Χάρι Κέιν συστήθηκε στους Γερμανούς με γκολ και ασίστ (vid)

Φορ έψαχνε και φορ βρήκε: Η Μπάγερν ήταν εντυπωσιακή στην πρεμιέρα της Bundesliga κι αυτό πιστώνεται στον Χάρι Κέιν, ο οποίος έκανε θραύση στο ντεμπούτο του με τους Βαυρούς

Αν κάποιος φαίνεται ικανός να βγάλει την Μπάγερν από τον αγωνιστικό… βούρκο μετά τη φυγή Λεβαντόφσκι, αυτός ακούει στο όνομα Χάρι Κέιν. Μετά το χαμένο Super Cup απέναντι στη Λειψία, ο Άγγλος φορ έκανε τη διαφορά και έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο άνετο πέρασμα των Βαυαρών από τη Βρέμη (0-4 τη Βέρντερ) στην πρεμιέρα της Bundesliga.

Κανείς Άγγλος ποδοσφαιριστής πλην του Ρις Νέλσον δεν είχε σκοράρει στο ντεμπούτο του στο γερμανικό πρωτάθλημα, ωστόσο ο Χάρι Κέιν το πρόσθεσε το όνομά του.

Πρώτα όμως έδειξε πόσο ομαδικός είναι. Ο Μουσιάλα τον τροφοδότησε στο 4ο λεπτό, εκείνος πέταξε στον κενό χώρο για τον Σανέ που φυσικά και αξιοποίησε την ασίστ του Άγγλου επιθετικού για το 0-1.

Η Βέρντερ έφτασε στην ισοφάριση στο 9′ αλλά σωστά το γκολ του Φίλκρουγκ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Οι Βαυαροί σταμάτησαν να βλέπουν τους… εφιάλτες από το ματς με τη Λειψία, έφτιαξαν ένα σωρό φάσεις (κυρίως όμως με ατομικές ενέργειες και πολλά σουτ) αλλά το τρίποντο το κλείδωσαν στο 74′ όταν ο Κέιν με πλασέ άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα της Μπάγερν και ουσιαστικά τελείωσε το ματς.

 

Ο Τόμας Τούχελ προχώρησε σε πολλές αλλαγές στο τελευταίο δεκάλεπτο και στις καθυστερήσεις ο Σανέ και ο Τελ διεύρυναν το σκορ διαμορφώνοντας το τελικό 0-4.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 18/8

Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν 0-4 (4′, 90′ Σανέ, 75′ Κέιν, 90+4′ Τελ)

Σάββατο 19/8

Λεβερκούζεν – Λειψία (16:30)

Βόλφσμπουργκ – Χάιντενχαϊμ (16:30)

Χόφενχαϊμ – Φράιμπουργκ (16:30)

Άουγκσμπουργκ – Γκλάντμπαχ (16:30)

Στουτγκάρδη – Μπόχουμ (16:30)

Ντόρτμουντ – Κολωνία (19:30)

Κυριακή 20/8

Ουνιόν Βερολίνου – Μάιντς (16:30)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ντάρμσταντ (18:30)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς