21.7 C
Athens

Γκουαρδιόλα: Χωρίς τον Γκουντογκάν και τον Ντε Μπρόινε δεν ξέρω τι να κάνω

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε αποχώρησε με τραυματισμό στο 20′ του αγώνα πρωταθλήματος της πρεμιέρας της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Μπέρνλι και επιβεβαιώνονται οι οιωνοί που τον θέλουν να μένει εκτός τουλάχιστον ως το τέλος του 2023.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποκάλυψε πως ο Βέλγος θα απουσιάσει για 4-5 μήνες – ίσως χρειαστεί να υποβληθεί και σε χειρουργείο – εξηγώντας πως το διάστημα χωρίς τον 32χρονο θα είναι δύσκολο.

«Ο Κέβιν είναι πραγματικά πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Δεν τον χάνουμε για μια ή δύο εβδομάδες, μιλάμε για 4-5 μήνες. Είναι 32 χρονών, δεν θα είναι εύκολο, είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδα επειδή οι αποφάσεις του στη διάρκεια των αγώνων είναι κομβικές για εμάς», ανέφερε ο Ισπανός προπονητής, ο οποίος δεν τοποθετήθηκε αναφορικά με το αν σχεδιάζει να αποκτήσει ποδοσφαιριστή στα χαρακτηριστικά του Βέλγου για να καλύψει το κενό του.

«Την προηγούμενη σεζόν είχαμε τον Γκουντογκάν όταν ο Κέβιν τραυματίστηκε. Πρέπει να βρούμε λύσεις. Είμαι σίγουρος ότι πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικό αλλά τώρα δεν ξέρω τι να κάνω», τόνισε στη συνέχεια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς