15.6 C
Athens

Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθη στο Γκύζη ο οπαδός του Παναθηναϊκού για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης

Η ΕΛΑΣ συνέλαβε στο Γκύζη τον 24χρονο Έλληνα οπαδό του Παναθηναϊκού που συμμετείχε στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια όπως αποδεικνύει το video που ήρθε στο φως της δημοσιότητας

Συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής (18/8) στην περιοχή του Γκύζη στην Αθήνα ο χούλιγκαν οπαδός του Παναθηναϊκού για τον οποίο εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης για τη συμμετοχή του στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο 24χρονος Έλληνας είναι γνώριμος των Αρχών καθώς φέρεται να είχε συμμετοχή και σε άλλα οπαδικά επεισόδια στο παρελθόν.

Ο συγκεκριμένος οπαδός καταγράφηκε σε video που έδωσε στη δημοσιότητα και η ΕΡΤ όπου φορά κράνος, γάντια και κρατά κοντάρι στα χέρια του ενώ φέρεται κατά τις ίδιες πηγές να οδηγεί το τάγμα των Κροατών και των Ελλήνων χούλιγκαν στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, εκεί όπου δολοφονήθηκε και ο 29χρονος Μιχάλης Κατσούρης.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων, καθώς οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους έχουν ταυτοποιήσει μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλους οπαδούς που διαφεύγουν της σύλληψης.

Παράλληλα, συνεχίζεται η ανάλυση κατασχεθέντων αντικειμένων που είχαν ίχνη αίματος πάνω τους, αλλά που κανένα δεν φαίνεται έως τώρα να είχε ίχνη αίματος του δολοφονημένου Μιχάλη. Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, πάντως, αναφέρει πως η ταυτοποίηση του δολοφόνου είναι θέμα ημερών, ενώ το σκεπτικό προφυλάκισης των Κροατών αναφέρεται σε μεταξύ τους διακριτούς ρόλους, με επιχειρησιακή δομή και ροπή σε νέες εγκληματικές πράξεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς