23.6 C
Athens

Ολυμπιακός: «Κατάσκοπος» του Μαρτίνς στο Μεστάγια

Ο Πέδρο Μαρτίνς στέλνει συνεργάτη του στο Μεστάγια για να παρακολουθήσει τη Μπέτις στο ματς με τη Βαλένθια

Επιχείρηση κατασκοπείας της Μπέτις στον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς έστειλε συνεργάτη του στην Ισπανία για να παρακολουθήσει τη Μπέτις στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βαλένθια.

Ο Πορτογάλος από την πλευρά του προτίμησε να μείνει στον Πειραιά για να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα τον Ολυμπιακό ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Άλλωστε ο Μαρτίνς έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι προέχει το ματς με τους Αρκάδες το οποίο πρέπει να κερδίσουν οι ερυθρόλευκοι για να πετύχουν το «3 στα 3» και να πάνε με άλλον αέρα στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Μπέτις.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού έχει εικόνα για τη Μπέτις, αλλά κρίθηκε απαραίτητο να παρακολουθήσει συνεργάτης του την ισπανική ομάδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι που έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας και να δει την αντίδρασή της.

Στο μεταξύ ο προπονητής της Μπέτις, Κίκε Σετιέν, δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του Γουίλιαμ Καρβάλιο, καθώς θέλει να τον προφυλάξει μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα της Πορτογαλίας με την Ιταλία. Οι πιθανότητες να προλάβει ο Πορτογάλος το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι μοιρασμένες.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς