19.1 C
Athens

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Αγοράζει γραφεία για την ΠΑΕ ο Παϊρότζ

Σε νέα γραφεία αναμένεται να μετακομίσει ο Παναθηναϊκός, μόλις ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ

Νέα «στέγη» αναμένεται να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός, όταν ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας σκοπεύει, με το που πάρει τα ηνία του «τριφυλλιού» στα χέρια του, να πάρει τον Παναθηναϊκό από το κτήριο της Λεωφόρου Πεντέλης (όπου είναι τώρα) και να μεταφέρει το διοικητικό κομμάτι της ομάδας σε νέα γραφεία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος» ο Πιεμπονγκσάν, όταν είχε επισκεφτεί τα γραφεία της ΠΑΕ, είχε απογοητευτεί από αυτό που αντίκρισε, καθώς ένιωσε… ασφυξία μιας και δεν είχε συνηθίσει σε τέτοιες συνθήκες.

Ήδη ο Ταϊλανδός έχει κάνει τις πρώτες συζητήσεις, με τους άμεσους συνεργάτες του, για την αλλαγή διοικητικής στέγης του Παναθηναϊκού, από τον πρώτο κιόλας μήνα μετά την ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών και γραφεία αυτά θα είναι ιδιόκτητα.

Ήδη εξετάζονται κάποιοι χώροι 500-600 τ.μ. τόσο στα παλιά γραφεία της ΙΜΑΚΟ στον Παράδεισο Αμαρουσίου, όσο και σε κτιριακό συγκρότημα δίπλα στη Νερατζιώτισσα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς