24 C
Athens

Μεταγραφή-έκπληξη: Ανακοινώθηκε από την Κάρντιφ ο Σιώπης

Στην Championship και συγκεκριμένα στην Κάρντιφ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μανώλης Σιώπης.

Ο Έλληνας χαφ έμεινε ελεύθερος από την Τράμπζονσπορ και τα τουρκικά δημοσιεύματα εδώ και καιρό τον ήθελαν να επιθυμεί την επιστροφή του στην Ελλάδα. Ωστόσο ο ίδιος έκανε την έκπληξη, με την Κάρντιφ να ανακοινώνει σήμερα (18/8) την απόκτηση του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Εκεί θα βρει τον Δημήτρη Γούτα αλλά και τον πρώην προπονητή του στην Αλάνιασπορ, Ερόλ Μπουλούτ.


Η ουαλική ομάδα αναφέρει στην ανακοίνωση της: «Η Κάρντιφ με χαρά υποδέχεται τον μέσο Μανώλη Σιώπη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους Bluebirds.

Με καταγωγή από το Τυχερό Αλεξανδρούπολης, ο Μανώλης έχει εκπροσωπήσει ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Πλατανιάς, ο Πανιώνιος και ο Άρης στην Ελλάδα.

Το 2019, ο μέσος έκανε τη μετάβαση στην Τουρκία με την Alanyaspor, την οποία προπονούσε το αφεντικό της City, Erol Bulut. Ο Μανώλης έπαιξε πρόσφατα στην Τραμπζονσπόρ, κατακτώντας τη Σούπερ Λιγκ και το Σούπερ Καπ Τουρκίας το 2022.

Ο αμυντικός χαφ διαθέτει επίσης εμπειρία σε διεθνές επίπεδο, έχοντας πραγματοποιήσει 23 συμμετοχές για την Ελλάδα, κάνοντας την πρώτη του εμφάνιση κόντρα στην Τουρκία τον Μάιο του 2019. Καλώς όρισες στην πρωτεύουσα της Ουαλίας, Μανώλη»!

Από την πλευρά του ο Σιώπης στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Γνωρίζω τον Ερόλ Μπουλούτ πολύ καλά. Δουλέψαμε μαζί και θέλει να κερδίζει κάθε φορά. Κι εγώ έτσι δουλεύω σε όλη μου την καριέρα. Γνωρίζω επίσης πολύ καλά τον Ντίμη (Γούτα) – είναι καλός μου φίλος. Έχουμε μιλήσει, αλλά όχι πολύ. Είναι πολύ καλός παίκτης και ελπίζω να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους μας. Έχω δει το στάδιο και ανυπομονώ να παίξω με τους υποστηρικτές μας. Θα δουν τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς