15.9 C
Athens

Έφτασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Μπρίνιτς, αυτές είναι οι λεπτομέρειες του deal με τη Μάριμπορ

Πάτησε ελληνικό έδαφος για χάρη του Ολυμπιακού ο ταλαντούχος Κροάτης εξτρέμ - Διαβάστε τις λεπτομέρειες της συμφωνίας με τη σλοβενική ομάδα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του

Στην Ελλάδα έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής (18/8) ο Ιβάν Μπρίνιτς. Ο Κροάτης εξτρέμ αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό.

O 22χρονος άσος έρχεται με αγωνιστικό ρυθμό και παιχνίδια στα πόδια του ώστε να μπει γρήγορα στην εξίσωση του ερυθρόλευκου ρόστερ. Το κόστος της μεταγραφής του στους Πειραιώτες φτάνει τα 1,3 εκατ. ευρώ.

Χθες αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο στο παιχνίδι της Μάριμπορ με τη Φενέρμπαχτσε για τα προκριματικά του Conference League, με την τουρκική ομάδα να επικρατεί εμφατικά με 3-0 εκτός έδρας και με συνολικό σκορ 6-1 να παίρνει την πρόκριση στα playoffs.

Ο νεαρός Κροάτης, που θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη χώρα του, ήταν θετικός εξ αρχής ώστε να φορέσει τα ερυθρόλευκα, προερχόμενος μάλιστα από καταπληκτικές εμφανίσεις.

Στη σλοβενική ομάδα έχει πετύχει ήδη φέτος 2 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και δύο ασίστ σε 7 συμμετοχές, ενώ στο σύνολο από πέρυσι μετράει 53 ματς με απολογισμό 10 γκολ και 15 ασίστ.

Ο Μπρίνιτς ξεκίνησε την καριέρα του στην Κροατία με τις Χάιντουκ και Ντουγκοπόλτζε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς