27.7 C
Athens

Ο Μάικ Τζέιμς το ξεκαθάρισε: «Δε συμφώνησα με κανέναν, οπότε μένω στη Μονακό»

Ο Αμερικανός άσος έβαλε οριστικό τέλος στα σενάρια αποχώρησης του από τους Μονεγάσκους το φετινό καλοκαίρι, αποκαλύπτοντας ότι υπήρξαν συζητήσεις αλλά όχι συμφωνία με άλλη ομάδα της Ευρώπης, ενώ άφησε κι ένα υστερόγραφο για τον Παναθηναϊκό

Ο Μάικ Τζέιμς έβαλε τέλος μέσω Twitter στις οποίες φήμες τον σύνδεσαν με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό ή άλλη ομάδα της Ευρώπης, τονίζοντας ότι από τη στιγμή που δεν συμφώνησε με κανέναν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στη Μονακό.

 «Δε συμφώνησα με κανέναν, αλλά είχα κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον μου που δεν απαντήθηκαν» είπε ο 33χρονος. «Μου είπαν ότι μένω, οπότε είμαι εδώ. Δεν πήρα στην πραγματικότητα απάντηση, απλώς μου είπαν ότι μένω εδώ για αυτήν τη σεζόν ή ότι δεν μπορώ να ψάξω κάτι διαφορετικό για να φύγω. Όποιο και αν είναι το σωστό ρήμα στην περίπτωση», πρόσθεσε σχετικά.

Μονακό: Η αποκάλυψη Ομπράντοβιτς για το μέλλον του Μάικ Τζέιμς και η (νέα) αινιγματική ανάρτηση του Αμερικανού

Παράλληλα, σε ερώτηση που δέχθηκε για το σενάριο πιθανής επιστροφής του στον Παναθηναϊκό και τις σχέσεις του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, απάντησε:

«Υπάρχει λόγος που βρίσκομαι εδώ. Μένω ελεύθερος το καλοκαίρι και θα δούμε τι θα συμβεί. Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έχουμε μία καλή σχέση, μιλάμε συχνά. Πιστεύω ότι ρώτησαν για το στάτους μου το καλοκαίρι. Του είπα ότι δε σκοπεύω να φύφω, οπότε σταμάτησε εκεί»

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς