15.9 C
Athens

Αφίξεων συνέχεια στον Ολυμπιακό: Έρχεται στην Ελλάδα και ο Μπρίνιτς!

Ο Κροάτης εξτρέμ έρχεται την Παρασκευή (18/8) στην Ελλάδα προκειμένου να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό και να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Ασταμάτητος στο μεταγραφικό παζάρι ο Ολυμπιακός!

Οι Ερυθρόλευκοι υποδέχθηκαν την Πέμπτη (17/8) τους Γκουστάβο Σκάρπα και Σαντιάγκο Έσε και την Παρασκευή περιμένουν και τον Ιβάν Μπρίνιτς που θα πατήσει ελληνικό έδαφος για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του από την Μάριμπορ στην ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και να συμπεριληφθεί άμεσα στα πλάνα του Ισπανού προπονητή.

O 22χρονος άσος έρχεται μάλιστα με αγωνιστικό ρυθμό και παιχνίδια στα πόδια του ώστε να μπει γρήγορα στην εξίσωση του ερυθρόλευκου ρόστερ.

Χθες αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο στο παιχνίδι της Μάριμπορ με τη Φενέρμπαχτσε για τα προκριματικά του Conference League, με την τουρκική ομάδα να επικρατεί εμφατικά με 3-0 εκτός έδρας και με συνολικό σκορ 6-1 να παίρνει την πρόκριση στα playoffs.

Ο νεαρός Κροάτης μεσοεπιθετικός, που θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη χώρα του, ήταν θετικός εξ αρχής ώστε να φορέσει τα ερυθρόλευκα, προερχόμενος μάλιστα από καταπληκτικές εμφανίσεις.

Στη σλοβενική ομάδα έχει πετύχει ήδη φέτος 2 γκολ σε 4 συμμετοχές, ενώ στο σύνολο από πέρυσι μετράει 51 ματς με απολογισμό 10 γκολ και 15 ασίστ. Ο Μπρίνιτς ξεκίνησε την καριέρα του στην Κροατία με τις Χάιντουκ και Ντουγκοπόλτζε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς