19.1 C
Athens

Σάκκαρη – Μούχοβα 1-2: Ο κακός της δαίμονας την πέταξε εκτός Σινσινάτι

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο8) δεν τα κατάφερε για ακόμη μια φορά κόντρα στον κακό της δαίμονα, Καρολίνα Μούχοβα (Νο17) και γνώρισε την ήττα με 2-1 σετ (3-6, 6-2, 3-6) για να πει «αντίο» στο τουρνουά του Σινσινάτι.

Η Τσέχα αποτελεί τον κακό δαίμονα της Μαρίας Σάκκαρη που για μία ακόμη φορά την πέταξε εκτός ενός τουρνουά. Τα πράγματα φάνηκαν από την αρχή πως θα είναι δύσκολα, αφού η Μούχοβα πήρε εύκολα το πρώτο σετ με 3-6, παρά τη μικρή αντίδραση της Ελληνίδας τενίστριας που κατάφερε να πάρει πίσω το ένα από τα δύο μπρέικ που είχε δεχθεί.

Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη της Μούχοβα κόντρα στη Σάκκαρη σε πέντε αναμετρήσεις που έχουν δώσει, με την τελευταία μάλιστα πριν τη σημερινή να είναι στον πρώτο γύρο του Roland Garros όπου κι πάλι η Τσέχα ήταν αυτή που χαμογέλασε.

Η Σάκκαρη αντέδρασε στο δεύτερο σετ και το κατέκτησε επίσης εύκολα με 6-2, ωστόσο δεν κατάφερε να το κάνει όπλο της για μια ανάλογη συνέχεια. Η Μούχοβα στο τελευταίο σετ ήταν και πάλι μία ταχύτητα πάνω και το έκλεισε με 3-6 για να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στους «8» του Σινσινάτι.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς