23.8 C
Athens

Πιέζει για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ο Ορτέγκα, όπως γράφουν οι Αργεντίνοι

Τα νεότερα για τις προχωρημένες επαφές του Ολυμπιακού με τον Ορτέγκα, οι υψηλές απαιτήσεις της Βέλεζ και η ξεκάθαρη επιθυμία του Αργεντίνου μπακ

Ο Ολυμπιακός επιμένει στο… λάτιν στοιχείο για την περαιτέρω ενίσχυση του στην άμυνα και τα χαφ, όπου τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει και τη μεγαλύτερη ανάγκη.

Οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται στο τελικό στάδιο των επαφών τόσο για τον 22χρονο Σαντιάγκο Έσε, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ταξίδι του με προορισμό στην Ελλάδα ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του στην ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει άμεσα και την τρύπα στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον επίσης Αργεντινό, Φρανσίσκο Ορτέγκα, να είναι το απόλυτο φαβορί για τη θέση και να πιέζει την ομάδα του (Βέλεζ), όπως γράφεται στην πατρίδα του, προκειμένου να κάνει το βήμα για την Ευρώπη με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Η περίπτωση του έχει προχωρήσει αρκετά, έστω κι αν η Βέλεζ φαίνεται να ζητά περισσότερα χρήματα από τα 3,7 εκατομμύρια ευρώ που προσφέρει ο Ολυμπιακός. Οριστικές εξελίξεις αναμένονται να υπάρξουν ακόμα μια εντός της ημέρας (17/8) τόσο για τον Έσε όσο και για τον Ορτέγκα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς