18.6 C
Athens

Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Τα σημεία που επικεντρώνονται οι έρευνες των Αρχών και τα πρώτα συμπεράσματα

Οι Αρχές αναλύουν με κάθε λεπτομέρεια τα βίντεο, τα στίγματα των κινητών τηλεφώνων των 105 κατηγορουμένων, τα δείγματα DNA αλλά και τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν από το σημείο της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή

Τα βίντεο από την καταδρομική επίθεση των χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, το βράδυ της Δευτέρας 07/08, αναλύουν με κάθε λεπτομέρεια τις τελευταίες ημέρες οι Αρχές.

Επιπλέον, εξετάζονται τα στίγματα των κινητών τηλεφώνων των 105 κατηγορουμένων, τα δείγματα DNA αλλά και τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν από το σημείο της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Φωτοβολίδες, αυτοσχέδια ρόπαλα, κομμάτια από πέτρες και άλλα αντικείμενα εξετάζονται από τις Αρχές, ενώ σε κάποια από αυτά έχουν εντοπιστεί και κηλίδες αίματος, όπως αναφέρει το Mega.

Κάθε στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στον δράστη ή τους δράστες της δολοφονίας μπαίνει στο «μικροσκόπιο», την ώρα που ο ένας μετά τον άλλον οι 105 κατηγορούμενοι, που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, παίρνουν τον δρόμο για τις 16 φυλακές που θα κρατηθούν, διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, ανακριτές και εισαγγελείς τούς έκριναν προσωρινά κρατούμενους ως ύποπτους τέλεσης νέων αδικημάτων και ύποπτους φυγής, καθώς στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι Κροάτες υπήκοοι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς