14.8 C
Athens

Έφτασε στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Αράο: «Έψαχνα μια μεγάλη ομάδα να κατακτήσω τίτλους»

Ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Γουίλιαν Αράο ο Παναθηναϊκός. Ο Βραζιλιάνος μέσος έφτασε στην Ελλάδα αργά το βράδυ της Τετάρτης και αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο δύο ετών που θα του αποφέρει συνολικά 4.000.000 ευρώ.

«Eίμαι ιδιαίτερα χαρούμενος. Θέλω να κατακτήσω τίτλους με αυτήν τη φανέλα του Παναθηναϊκού και θα ήθελα να χαιρετίσω και τους φιλάθλους. Έψαχνα μια μεγάλη ομάδα και ο Παναθηναϊκός είναι μια τέτοια, με σπουδαίους παίκτες που θέλουν να κερδίσουν τίτλους. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που κυνηγάει να κερδίσει τίτλους, οπότε ήταν εύκολη η απόφασή μου», ανέφερε μετά την άφιξή του ο Βραζιλιάνος.

Ο 31χρονος προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν στη Φενέρμπαχτσε με 45 συμμετοχές και απολογισμό ενός γκολ και πέντε ασίστ. Μετά από μια χρονιά αποχωρεί και οι Πράσινοι τον αποκτούν αντί ενός ποσού που κυμαίνεται στα 2.500.000 ευρώ. Οι εξαιρετικές χρονιές του Αράο έγιναν στη Φλαμένγκο (304 συμμετοχές με 25 γκολ και 21 ασίστ) με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, δύο Κόπα Λιμπερταδόρες και ένα Κύπελλο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς