24 C
Athens

Μιρτσέα Λουτσέσκου: Νιώθω πίεση αλλά δεν φοβάμαι

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου αναφέρθηκε στον επαναληπτικό στο Βουκουρέστι ανάμεσα σε Ντιναμό Κιέβου και Άρη, με τον προπονητή του ουκρανικού συλλόγου να τονίζει πως αισθάνεται πίεση αλλά δεν φοβάται, αναμένοντας παράλληλα τη στήριξη των φιλάθλων από Ρουμανία και Ουκρανία.

«Πέρυσι παίξαμε στην Πολωνία, δεν ήταν εύκολο για εμάς. Φέτος είπαμε πως είναι πιο κοντά να έρθουμε εδώ. Είμαι χαρούμενος που παίζουμε στο Βουκουρέστι, ελπίζω πως πολλοί φίλαθλοι θα έρθουν να μας υποστηρίξουν, θέλουμε τη στήριξή τους. Όταν παίξαμε εκτός, οι Έλληνες φίλαθλοι ήταν δίπλα στην ομάδα τους. Φυσικά νιώθω πίεση για να περάσουμε, αλλά δε φοβάμαι. Δεν ξέρετε τι συμφωνία έχω με τον πρόεδρο. Χάσαμε τους ξένους παίκτες μας, αλλά και Ουκρανούς που έφυγαν στο εξωτερικό, όμως έχουμε μία νεανική ομάδα η οποία έχει αρχίσει να μαθαίνει να παίζει τέτοια παιχνίδια και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι. Μιλάμε για τη δική μας ομάδα, αλλά μην ξεχνάμε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε σε βάρος της Μαρσέιγ, έχοντας αρκετούς ξένους παίκτες, κάτι που ισχύει και για τον Άρη. Έχει πολλούς ξένους, έμπειρους παίκτες. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε οργανωμένοι και με ενθουσιασμό, με μεγάλο κίνητρο για να δείξουμε πως ήμαστε καλύτερη ομάδα. Οι παίκτες μας αξίζουν σεβασμό για ό,τι κάνουν αυτή την στιγμή. Αρκετοί Ουκρανοί βρίσκονται σε πόλεμο και προσπαθούν να μας δουν. Κι εμείς ζούμε σε μία δύσκολη κατάσταση. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι, εκτός από τον Ντενίς Ποπόφ που είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Ρουμάνος προπονητής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς