21.7 C
Athens

Τερζής: Περιμένουμε τον Κουέστα μέχρι τελευταία στιγμή, θα πιέσει περισσότερο η Ντιναμό

Ο Τόλης Τερζής δήλωσε πως περιμένει πολλή πίεση από την Ντιναμό Κιέβου στον επαναληπτικό και υπογράμμισε πως ο Άρης πρέπει να παίξει έξυπνα και μυαλωμένα, με στόχο φυσικά να σκοράρει κιόλας για να φτάσει στην πρόκριση στο Βουκουρέστι. Ο κόουτς των Κίτρινων τόνισε επίσης πως θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή του Χουλιάν Κουέστα που ακολουθεί θεραπείες γιατί του γύρισε ο αστράγαλος.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον επαναληπτικό: «Ήρθαμε για να πάρουμε την πρόκριση και να πάμε στα Playoffs. Αυτό συζητήσαμε με τα παιδιά. Ξεχνάμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα κρατώντας τη συγκέντρωση και την καλή εμφάνιση. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με τον πρώτο αγώνα για να πάρουμε την πρόκριση. Δηλαδή, να είμαστε ακόμα περισσότερο συγκεντρωμένοι σ’ αυτά που θέλουμε να κάνουμε στο γήπεδο. Σίγουρα το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό, αλλά είμαστε αποφασισμένοι για την πρόκριση».

Για την κατάσταση των Νταρίντα και Χουλιάν Κουέστα: «Ο Νταρίντα έκανε κανονικά προπόνηση και δεν έχει πρόβλημα. Αντιθέτως, έχουμε πρόβλημα με τον Χουλιάν. Στην έξτρα προπόνηση που κάναμε, του γύρισε ο αστράγαλος. Κάνει θεραπείες και μέχρι τελευταία στιγμή θα τον περιμένουμε. Είναι δύσκολο αλλά θα τον περιμένουμε».

Για την Ντιναμό Κιέβου: «Περιμένουμε μεγαλύτερη πίεση και μάλιστα από ψηλά. Αυτό συζητήσαμε με τα παιδιά. Η Ντιναμό δεν μπορεί να αλλάξει πολλά στο παιχνίδι της σε σχέση με αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα είτε στα φιλικά παιχνίδια είτε στα επίσημα. Έχει την ίδια προσέγγιση. Πρώτα θα προσπαθήσει να μας πιέσει στην περιοχή μας κι έχουμε πει τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα και μυαλωμένα για να αποφύγουμε την πίεση. Θέλουμε να πετύχουμε γκολ και να κερδίσουμε. Ξέρουμε την ποιότητα του αντιπάλου αλλά εμείς ήρθαμε εδώ για να πάρουμε την πρόκριση».

Για τα πράγματα που δεν θα ήθελε να ξαναδεί από την ομάδα του: «Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν καλοί αλλά είχαμε τεράστια βοήθεια από τους φιλάθλους μας. Τώρα στο αυριανό παιχνίδι επειδή περιμένουμε πίεση, πρέπει να αποφύγουμε τα αβίαστα λάθη όπως έγινε στα τελευταία λεπτά του πρώτου αγώνα και μέσω αυτών ήρθαν δεύτερες επιθέσεις για τον αντίπαλο. Χρειάζεται προσοχή και στα μαρκαρίσματα αλλά για να μηδενίσουμε τις πιθανότητες της Ντιναμό στη δημιουργία ευκαιριών. Να μην της δώσουμε περιθώρια γιατί πρόκειται για εξαιρετική ομάδα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς