19.7 C
Athens

Ενταση με Σπίρτζη στα πυρόπληκτα: «Εχασα τη γυναίκα μου, ζητώ απαντήσεις!» (video)

Αναψαν τα αίματα στη συγκέντρωση με κατοίκους στο Νέο Βουτζά • Παρόντες οι δήμαρχοι Ραφήνας και Μαραθώνα, Μπουρνούς και Ψινάκης

Ένταση επικράτησε αργά το απόγευμα κατά την διάρκεια της ενημέρωσης των κατοίκων του Νέου Βουτζά από τον υπουργό Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη και τους δημάρχους Ραφήνας, Βαγγέλη Μπουρνούς και Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη.

Η ένταση ξεκίνησε όταν πήρε τον λόγο ο κ. Σπίρτζης και υπήρξαν παρεμβάσεις από τους κατοίκους, οι οποίοι είχαν πάρα πολλά ερωτήματα. Ένας από τους κατοίκους, ο οποίος έχασε τη σύζυγό του στο Μάτι, σηκώθηκε και ζήτησε να πέσουν οι τόνοι για να διεξαχθεί ομαλά η συζήτηση και να πάρουν απαντήσεις για την τραγωδία.

Οι τόνοι ανέβηκαν, καθώς την ώρα που ενημέρωνε ο Χρ. Σπίρτζης, οι κάτοικοι έθεταν ερωτήσεις για τα ζητήματα που τους απασχολούν. «Θέλω να πω την άποψή μου», έλεγε ένας πολίτης. «Μετά, να πάμε για καφέ αν θέλετε», απάντησε ο Χρ. Σπίρτζης και πρόσθεσε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί επικρατεί ένταση, τι ακριβώς συμβαίνει;» διερωτήθηκε ο υπουργός Υποδομών. Τότε πολλοί πολίτες άρχισαν να γελούν ειρωνικά, ενώ στη συνέχεια ο κ. Σπίρτζης έκανε λόγο για πολιτικές σκοπιμότητες από ανθρώπους που πολιτεύονται με συγκεκριμένα κόμματα στο Μάτι. Στο σημείο αυτό ανέβηκαν ακόμη περισσότερο οι τόνοι, με τη συντονίστρια να ζητά να διακοπεί η συζήτηση.

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν επίσης και οι δήμαρχοι Ραφήνας και Μαραθώνα, Βαγγέλης Μπουρνούς και Ηλίας Ψινάκη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς