19.8 C
Athens

Λουτσέσκου: Στο μυαλό μου έχω μόνο την πρόκριση, μεγάλη η πίστη μου στην ομάδα

Αισιόδοξος πως η ομάδα του θα αποδώσει τα προσδοκώμενα και θα πάρει την πρόκριση για τα Play Off του Europa Conference League εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ και ο Ντομινίκ Κοτάρσκι έδωσαν το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα ρεβάνς κόντρα στη Χάιντουκ, για τον Γ΄ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Μετά το 0-0 της αναμέτρησης στο Σπλιτ, ο ΠΑΟΚ έχει ένα προβάδισμα λόγω έδρας, όπως τόνισε αρχικά ο Λουτσέσκου: «Σε τέτοιες διοργανώσεις, με κανένα αποτέλεσμα δεν μπορείς να είσαι ασφαλής. Έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας για την πρόκριση και παίζουμε στην έδρα μας. Με αυτό το 0-0 πρακτικά ακυρώσαμε το πλεονέκτημα της Χάιντουκ που είχε το πρώτο ματς στην έδρα μας. Δώσαμε στον εαυτό μας την ευκαιρία σε μια ατμόσφαιρα στην Τούμπα που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ».

Και προσέθεσε αναφορικά και με τις συστάσεις που έχει κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των οπαδών, μπροστά μάλιστα στον κίνδυνο τιμωρίας της Τούμπας από την UEFA: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που σκέφτεται μόνο το επόμενο παιχνίδι, που πρέπει να έχει “πολεμικό” πνεύμα, να είναι έτοιμη να τα δώσει όλα στον αγωνιστικό χώρο. Το θέμα είναι να καταφέρουμε τον στόχο μας, που είναι η πρόκριση. Αυτό πρέπει να κάνουμε, να πάρουμε το μάξιμουμ. Ελπίζω ο κόσμος της ομάδας να μας ωθήσει με τον τρόπο του, να γίνει ο 12ος παίκτης μας και στο τέλος να χαρούμε όλοι μαζί μια πρόκριση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς