27.7 C
Athens

Με Κότνικ στην αποστολή ο Πανιώνιος για το ματς με την ΑΕΚ

Ο Σλοβένος τερματοφύλακας συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή του Πανιώνιου για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και μάλιστα δεν αποκλείεται να πάρει θέση βασικού κάτω από τα δοκάρια

Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε το απόγευμα της Παρασκευής την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την πρωταθλήτρια ΑΕΚ, για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Ο Ζοσέ Ανιγκό μετά το τέλος της προπόνησης που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ανακοίνωσε την 19μελη αποστολή, στην οποία βρίσκεται μετά από καιρό ο Σλοβένος τερματοφύλακας, Μάτιτς Κότνικ και μάλιστα δεν αποκλείεται να πάρει θέση βασικού κάτω από τα δοκάρια.

Από την άλλη πλευρά, εκτός αποστολής για το αυριανό ματς είναι ο τραυματίας Κότσιτς και οι ανέτοιμοι Μακρύλλος, Ρέντζας. Επιπλέον, για ακόμη μια φορά αποκλείστηκε ο Άλμπεργκ, ο οποίος δεν πείθει το προπονητικό του τιμ με την απόδοσή του.

Αναλυτικά τα ονόματα που βρίσκονται στην αποστολή του Πανιώνιου:

Κότνικ, Μανοΐλοβιτς, Κούρντι, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Κεϊτά, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Ντουρμισάι, Μπανανά, Σιντί Αλί, Καμαρά, Πίρις, Ντομίνγκες, Μανθάτης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς