20.9 C
Athens

Παναθηναϊκός βόλεϊ: Ανακοίνωσε για έδρα το κλειστό του Μετς με ευχαριστίες στον Κώστα Μπακογιάννη

Κάτι που ακουγόταν εδώ και καιρό, τελικά αποδείχθηκε αλήθεια για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα φιλοξενείται στο κλειστό του Μετς τη σεζόν 2023/24 και μέχρι να μπει στον Βοτανικό.

Ο Παναθηναϊκός ΑΟ ευχαρίστησε δημόσια τον Κώστα Μπακογιάννη που έδωσε τη λύση και στο κλειστό του Μετς θα φιλοξενούνται οι ομάδες ανδρών και γυναικών στο βόλεϊ.

Η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δήμο Αθηναίων για την στήριξη προς τον Σύλλογο και τον δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη.

Έπειτα από μια μακρά αναζήτηση και συνεχείς διαπραγματεύσεις με διαφορετικούς δήμους και γήπεδα ανά την Αττική, ο δήμος Αθηναίων έδωσε τη λύση για τον Παναθηναϊκό.

Πιο συγκεκριμένα ο Σύλλογος μας θα φιλοξενηθεί φέτος στο ιστορικό κλειστό του Μετς, όπου εκεί θα είναι η επίσημη έδρα για το ανδρικό και το γυναικείο βόλεϊ, το ποδόσφαιρο σάλας ανδρών καθώς και το μπάσκετ με αμαξίδιο.

Το γήπεδο που βρίσκεται δίπλα από την καρδιά της Αθήνας μας προσφέρει τη δυνατότητα να έχουμε μαζεμένα τα τμήματα μας και να δώσουμε τη μάχη μας για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ο δήμαρχος κ. Μπακογιάννης και οι συνεργάτες του στον Δήμο ανταποκρίθηκαν στο αίτημα της μεγάλης ομάδας της πόλης και συνεχίζουμε ποικιλοτρόπως την στενή συνεργασία που έχουμε και στο θέμα της Διπλής Ανάπλασης.

Ως τότε και για να γίνει ομαλή η μετάβαση μας στο νέο μας σπίτι ο Δήμος Αθηναίων πρωτοστατεί ώστε να διαφημιστεί η πόλη με τον καλύτερο τρόπο από τον μεγάλο αθλητικό…πρεσβευτή της».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς