24.3 C
Athens

«Κρίθηκε χαμηλή η πρόταση του Ολυμπιακού για τον Ορτέγκα»

Σύμφωνα με έγκυρο Αργεντινό δημοσιογράφο, η Βελέζ απέρριψε την πρόταση του Ολυμπιακού για τον Ορτέγκα καθώς θέλει να τον παραχωρήσει με υψηλότερη τιμή

Το όνομα του Φρανσίσκο Ορτέγκα ήρθε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό από τους Αργεντινούς ως μια υπόθεση που οι Ερυθρόλευκοι σκοπεύουν να προχωρήσουν. Η πρώτη πληροφορία έκανε λόγο για διαπραγματεύσεις ωστόσο το απόγευμα του Σαββάτου (12/8) ο Χερμάν Γκαρθία Γκρόβα υποστήριξε πως η Βελέζ δεν έμεινε ικανοποιημένη από τα περίπου 3.500.000 ευρώ που προσέφερε ο Ολυμπιακός για τον 24χρονο αριστερό μπακ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ρήτρα του Ορτέγκα αγγίζει τα 6.000.000 ευρώ και η Βελέζ θέλει να τον παραχωρήσει κοντά σε αυτή την τιμή. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2024.

Ο Αργεντινός αμυντικός είναι διεθνής με την Κ23 της Αλμπισελέστε προέρχεται από γεμάτη σεζόν στην πατρίδα του καθώς είχε 26 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ.

Επιπλέον, έχει φτάσει σε ημιτελικούς του Λιμπερταδόρες και του Σουνταμερικάνα με τη Βελέζ, με την οποία μετρά συνολικά 153 συμμετοχές με 3 γκολ και 14 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2024.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς