22.9 C
Athens

Ανακοινώθηκε από τη Ναντ ως το 2027 ο Αουγκούστο

Τα Καναρίνια επισημοποίησαν τη μεταγραφή του Ντούγκλας Αουγκούστο από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Βραζιλιάνο για την τετραετή προσφορά του στον σύλλογο

Επίσημη μορφή πήρε η μεταγραφή του Ντούγκλας Αουγκούστο από τον ΠΑΟΚ στη Ναντ. Ο Βραζιλιάνος μέσος πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών για να ανακοινωθεί και με τη βούλα το Σάββατο (12/8).

Η συμφωνία έκλεισε στα 6.000.000 ευρώ και η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κρατήσει κι ένα ποσοστό μεταπώλησης που φτάνει το 20%.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας τον Βραζιλιάνο για την προσφορά του. Ο Δικέφαλος του Βορρά είχε αποκτήσει τον 26χρονο Βραζιλιάνο το 2019 αντί 3.000.000 ευρώ και έκτοτε ο Αουγκούστο μέτρησε 126 συμμετοχές με 12 γκολ και 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις ενώ πανηγύρισε και την κατάκτηση ενός Κυπέλλου.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την μεταγραφή του Ντόουγκλας Αουγκούστο στην Ναντ.

Ήρθε στον Δικέφαλο το καλοκαίρι του 2019. Έπαιξε σε 126 ματς, σκόραρε 12 φορές, μοίρασε εννιά ασίστ, κατέκτησε ένα κύπελλο Ελλάδος και έφτασε μέχρι τους 8 του UEFA Conference League 2021-22 με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Η παρουσία του Brazilero στον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς