17.1 C
Athens

Αυτό είναι το νέο όνομα του Epsilon – Πότε κάνει πρεμιέρα το νέο πρόγραμμα

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα εντός χρονοδιαγράμματος

Όταν οι υπεύθυνοι του Epsilon έκαναν λόγο για ένα εντελώς ανανεωμένο κανάλι φαίνεται ότι το εννοούσαν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Το κανάλι δεν άλλαξε απλώς ιδιοκτησία και φιλοσοφία. Αλλάζει ακόμα και όνομα!

Από τα μέσα Οκτωβρίου αναμένεται να είναι «στον αέρα» το νέο πρόγραμμα του καναλιού με πολλές αλλαγές, πολλές προσθήκες, με σόου, με ριάλιτι, καλές ταινίες και μυθοπλασία.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, το κτίριο των Μελισσίων πρέπει να έχει αδειάσει έως το τέλος του μήνα και παρόλο που κάτι τέτοιο δεν φαινόταν εφικτό και γινόταν λόγος για παράταση, τελικά όλα δείχνουν πως τα πάντα θα είναι εντός χρονοδιαγράμματος.

Από την 1η Οκτωβρίου λοιπόν το Epsilon κατεβάζει ρολά και κάνει comeback τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου με άλλο όνομα!

Σύμφωνα με πληροφορίες  έχει ήδη αποφασιστεί το νέο όνομα και logo του Epsilon.

Το νέο όνομα, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι Open. Η λέξη που επιλέχτηκε ήταν τελικά στα αγγλικά και είναι μία πασίγνωστη λέξη, εύκολη και με αρκετούς συμβολισμούς.

Το Open θα υποδηλώνει την ανοιχτή επαφή που θα έχει το νέο κανάλι με το κοινό στο θέμα της επικοινωνίας, της ενημέρωσης και τον τρόπο που θα περνάει το νέο πρόγραμμά του στην επόμενη εποχή της τηλεόρασης.

Mαζί με το όνομα αναμένεται και το νέο λογότυπο με τη νέα παλέτα χρωμάτων που θα έχει το κανάλι, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται να μεταδοθούν στη συχνότητα του Epsilon TV τα πρώτα σποτάκια με το νέο brand  name.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς