23.8 C
Athens

Λένον: Βρέθηκα κοντά στον Ολυμπιακό, αλλά προτίμησαν Ισπανό προπονητή

Στην αποκάλυψη πως βρέθηκε κοντά στον Ολυμπιακό όταν οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονταν σε αναζήτηση προπονητή προχώρησε ο Νιλ Λένον. Ο 52χρονος Βρετανός είχε γραφτεί από τους Σκωτσέζους κι όπως ισχυρίστηκε, παρότι δεν υπήρξε αίσιο τέλος στις επαφές, εκείνος είναι ικανοποιημένος και μόνο που τον εξέτασε ένας τόσο μεγάλος σύλλογος.

«Βρέθηκε κοντά στον Ολυμπιακό αλλά έφεραν έναν Ισπανό αθλητικό διευθυντή και προτίμησαν έναν Ισπανό προπονητή. Ήμουν στις πρώτες δύο ή τρεις επιλογές τους οπότε αυτό σου δίνει αυτοπεποίθηση, όταν ένα κλαμπ αυτού του μεγέθους ενδιαφέρεται για σένα. Δεν συνέβη, αλλά αυτό σου δίνει αυτοπεποίθηση για να προχωρήσεις», ισχυρίστηκε ο πρώην κόουτς της Ομόνοιας στην dailyrecord.co.uk, ενώ παράλληλα ανέφερε πως τον προσέγγισαν και σύλλογοι της πατρίδας του ωστόσο δεν υπήρξε κάποια πρόταση να του κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Τελευταία δουλειά του Λένον ήταν στην Ομόνοια, ενώ μετράει 300 παιχνίδια στον πάγκο της Σέλτικ, έχοντας γράψει ιστορία με τον σκωτσέζικο σύλλογο. Παράλληλα, έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα Σκωτίας, τέσσερα κύπελλα και ένα κύπελλο Κύπρου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς