27.5 C
Athens

Ράγισαν καρδιές στην Ελευσίνα: Το τελευταίο «αντίο» στον Μιχάλη Κατσουρή

Σε κλίμα οδύνης στην Ελευσίνα και με κίτρινα τριαντάφυλλα, συγγενείς, φίλοι και απλοί φίλαθλοι αποχαιρέτησαν τον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια τη Δευτέρα

Από αργά το βράδυ της Δευτέρας η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή, του φιλάθλου της ΑΕΚ που μαχαιρώθηκε από Κροάτες και Έλληνες οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και του Παναθηναϊκού αντίστοιχα έξω από το γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά τον δολοφόνο με ενδελεχείς έρευνες τα τελευταία 24ωρα καθώς φως αναμένεται να ρίξουν τα εγκληματολογικά εργαστήρια εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων DNA.

 

Σε κλίμα οδύνης και βαθιάς θλίψης, συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος αποχαιρέτησαν τον 29χρονο στην εξόδιο ακολουθία το απόγευμα της Παρασκευής (11/8) στην Ελευσίνα, εκεί όπου έμενε ο αδικοχαμένος νέος άνδρας.

Στεφάνια κατέθεσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ και της Μαρσέιγ. Το φέρετρο ήταν στολισμένο με κίτρινα τριαντάφυλλα και ένα κασκόλ της ΑΕΚ που γράφει Original, ενώ η μητέρα του Μιχάλη ξέσπασε σε λυγμούς μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει πως δεν πρόκειται να ξανασυναντήσει τον αγαπημένο της γιο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς